COROSA: specialist in poetsdoeken

 Geschiedenis

COROSA produceert en verdeelt poetsdoeken voor de professionele markt. Met meer dan 60 jaar ervaring hebben we een compleet gamma poetsdoeken ontwikkeld voor elke toepassing. COROSA startte als pionier in 1949 met het recycleren van oud textiel tot poetslappen. In de jaren '70 werd hygiënisch papier en non woven doeken van het merk TORK aan het gamma toegevoegd. Sinds 1995 converteren we zelf een uitgebreid gamma van non woven doeken.  In 2004 werd ons papiergamma uitgebreid met producten van Lucart. Als dealer van Werner & Mertz kunnen we u de laatste jaren eveneens een volledig gamma van onderhoudsproducten aanbieden.

 Service

Als specialist in onze branche, geven wij technisch advies aan onze verdelers en eindklanten. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en maatwerk zijn onze sterktes. Onze klantendienst staat u steeds snel te woord en vanuit ons nieuw magazijn te Pulle zorgen wij met ons eigen transport voor een snelle levering rekening houdend met uw wensen. 

 Competitieve producten op maat van de klant

In samenspraak met onze verdelers, maken wij producten op maat en onder private label, ook voor kleinere volume's. Door aankoop van grondstoffen wereldwijd, kunnen we een uiterst compleet en competitief gamma van non woven doeken aanbieden. Omdat we onze producten in eigen huis converteren en stockeren, kunnen we zeer snel en flexibel reageren op uw aanvragen.

 

Product is aan het winkelmandje toegevoegd

Product is aan mijn verlanglijst toegevoegd

De wijziging is bewaard

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]